Campagne Makelaardij kent 't Gooi als geen ander. Een gebied dat zeer veel te bieden heeft. Een prachtig landschap van heidevelden en bossen, landhuizen aan de rand van natuurgebieden, weilanden, vennen, vijvers en in het noorden het kilometers brede Gooimeer met vele strandjes.

Een prachtige woonomgeving met een geheel eigen karakter. Het charmante vestingstadje Naarden bijvoorbeeld, met haar historische vestingswerken en vele bezienswaardigheden. Dynamische mediastad Hilversum met de kenmerkende architectuur van Dudok, die onder meer het gezicht bepaalde van het Hilversumse raadhuis. De moderne havens van waterstad Huizen, maar ook het zeer pittoreske oude dorp met de veelal in authentieke stijl gerestaureerde visserswoningen. Prachtige, monumentale villa's in de meer dan 100 jaar oude, schilderachtige Bussumse villawijk 't Spieghel', tenslotte de charme en de rust van het chique dorp Blaricum of het oudste dorp van ’t Gooi, Laren, heeft inwoners en bezoekers veel te bieden met het hoge voorzieningenniveau en tenslotte het rustige en landelijke Eemnes aan de uitgestrekte polder.

Ook in andere opzichten biedt 't Gooi een buitengewoon aantrekkelijke woonomgeving. Allereerst natuurlijk de centrale ligging, met  Amsterdam, Amersfoort en Utrecht dichtbij Hilversum, Bussum, Naarden en Baarn beschikken. Daarnaast zijn alle plaatsen in 't Gooi goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hilversum, Naarden en Bussum beschikken over eigen NS-stations; de overige plaatsen hebben prima busverbindingen.

Goede voorzieningen

In 't Gooi zijn vele scholen (-gemeenschappen) en opleidingsinstituten gevestigd en elke woonplaats heeft zijn eigen actieve verenigingsleven met legio mogelijkheden, ook op sportief gebied. Wie wil shoppen, uit eten wil gaan of gesteld is op theater- en filmbezoek, hoeft daarvoor niet ver weg te gaan, want in 't Gooi vindt een ieder een ruim aanbod aan winkels en speciaalzaken, theaters, films en tentoonstellingen.

Kortom, voor elk wat wils in 't Gooi, waar wij u graag helpen een passende woning te vinden in de gemeente van uw keuze. Stap eens vrijblijvend binnen op ons kantoor in Eemnes voor een oriënterend gesprek. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen!”

Kortom: een heerlijke plek om te wonen!

Voor meer informatie over de gemeente Blaricum, Laren en Eemnes kunt u contact opnemen met de BEL combinatie.

Daarnaast treft u ook informatie op de onderstaande sites: